Laden Evenementen

Dit jaar zal de lunch plaatsvinden op Zaterdag 20 April, aanvang 12.00u.

Het Sint Laurentius Kookgilde organiseert al meer dan tien jaar de aspergetour. Voor diegenen die nog niet bekend zijn met dit evenement: de aspergetoer speelt zich af in de binnenstad van Tilburg. We bezoeken 4 verschillende restaurants.
Die liggen allemaal kort genoeg bij elkaar om ze lopend te kunnen bereiken.
Zo kunnen we genieten van een 4-gangen asperge lunch. Wij van het Gilde bespreken met de 4 chef-koks het aspergemenu.

We starten onze culinaire toer op een centraal punt en komen daar na afloop ook weer samen. Vorig jaar was deze middag binnen 2 weken volgeboekt. We hopen dat zich ook dit jaar weer ruim 180 personen zullen aanmelden en dat het net als voorgaande jaren weer een spetterende en gezellige middag gaat worden.

Dit is de definitieve uitnodiging met alle details en de mogelijkheid om in te schrijven. Doe dat meteen en maak de betaling in orde anders dreig je de aspergeboot te missen.

We verzamelen tussen 12.00u en 12.15u bij Cinecitta, Willem II Straat 29, 5038 BA Tilburg .

Parkeren kan het handigste in de Pieter Vreedeplein-garage, bereikbaar via de Heuvel. Na ontvangst en het welkomstdrankje wordt het gezelschap opgedeeld in vier groepen.

Dit zijn de deelnemende restaurants; “L’Orangerie”, “Ristobar29”, “Mood by Eveline Wu” en “Kok Verhoeven”. Vier gerenommeerde restaurants in het centrum van de stad, samen een garantie voor een heerlijke aspergelunch.
De kosten zijn € 72,50 p.p.
De bijpassende wijnen en tafelwater zijn inbegrepen. Fris of een normaal biertje mag ook.
Andere drankjes zijn voor eigen rekening.
Wilt u deelnemen aan deze gezellige culinaire aspergetour, maak uw betaling dan uiterlijk 14 April in orde op het rekeningnummer: NL21SNSB 0773014799 ten name van St. Laurentius ovv aspergelunch 2024.
Uw betaling is tevens uw inschrijving.
Wilt u met uw gasten/familie/vrienden in dezelfde groep lunchen, dan dient één persoon zich in te schrijven en voor allen te betalen. In dat geval wel het aantal personen vermelden a.u.b. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst betalingen. Indien u nog vragen heeft of allergieën wilt doorgeven, kunt u dit kenbaar maken via het e-mailadres: ingrid@swaans-ra.nl

Bent u onverwachts verhinderd? Annuleren lukt niet, wel mag u iemand anders uw plaats laten innemen.

We zien er naar uit u weer te ontmoeten en nieuwkomers te verwelkomen.

Met culinaire groeten,
De Gilde Zusters en Broeders van het Laurentius Kookgilde

Share This Post

Ga naar de bovenkant